Водич за празнични подароци

Сезоната на подароци веќе започна. Многумина од нас веќе размислуваат што да им подариме на нашите и децата на нашите најблиски.

Ние ви даваме идеи како да изберете квалитетни и одржливи подароци, парчиња облека и додатоци кои ќе можат да го носат неколку генерации деца. Со изборот на некој од овие брендови, придонесувате кон подобра животна средина за сите, а сигурни сме дека децата ќе се радуваат и уживаат во овие модели и дизајни инспирирани од нивната фантазија и волшебниот свет во кој тие живеат.

Идеи за подароци за девојчиња

2 Водич за празнични подароци
4 2 Водич за празнични подароци
5 Водич за празнични подароци

Кошули и блузи иработени од 100% памук, лесни за комбинација за на училиште или пак некоја друга вон училишна активност.

16 Водич за празнични подароци
17 Водич за празнични подароци
19 Водич за празнични подароци

Прекрасен сет од брендот Tocoto Vintage кој може да се подари заедно или пак одделно. Меки материјали и елегантни нијанси, за студени зимски денови со многу љубов.

11 Водич за празнични подароци
18 Водич за празнични подароци
12 Водич за празнични подароци

Нежна, а во исто време топла комбинација со пастелни бои во која девојчињата ќе се чувствуваат удобно и ќе бидат подготвени за игра дури и во најстудените денови.

13 Водич за празнични подароци
14 Водич за празнични подароци
10 Водич за празнични подароци

Овие парчиња кои сепак го задржуваат детскиот сензибилитет се совршени за посвечените моменти.

20 Водич за празнични подароци
3 1 Водич за празнични подароци
21 Водич за празнични подароци

Секојдневни парчиња изработени од природни, органски материјали кои гарантираат издржливост и квалитет.

Идеи за подароци за момчиња

31 Водич за празнични подароци
7 1 Водич за празнични подароци
27 Водич за празнични подароци

Брендот Мini Rodini секоја сезона нуди парчиња кои се впечатливи и дефинитивно поразлични од она што вообичаено се нуди.

28 Водич за празнични подароци
29 Водич за празнични подароци
25 Водич за празнични подароци
33 Водич за празнични подароци
34 Водич за празнични подароци
32 Водич за празнични подароци

Колекцијата Bobo Choses оваа сезона нуди разиграни принтови за весело секојдневие. Јакните на Mini Rodini пак се вистински избор за студените зимски денови.

9 1 Водич за празнични подароци
23 Водич за празнични подароци
26 Водич за празнични подароци

Обувките на Young Soles London со нивниот безвременски дизајн се подарок кој е практичен и може долго да се користи.