Лето во градот

Градовите добиваат посебна енергија во лето. Брзањето и рутината се менуваат и секојдневието станува порелаксирано. Време е за спонтан пикник или кино на отворено, посета на базен и бескрајни игри на улица. 

tocoto vintage ss23 new collection 2 desk 1 Лето во градот

Ноќи на бескрајни разговори и многу споделени тајни кои градат нови другарства.

Такви се летните денови во градот, а колекцијата на Tocoto Vintage не’ носи токму на такви места.

tocoto vintage ss23 new collection 9 desk 1 Лето во градот
tocoto vintage ss23 new collection 11 desk 1 Лето во градот