ЕСЕН/ЗИМА '23!

Капа Bobo Choses

Овој продукт е моментално без залиха и недостапен.

SKU: 223AI016198 Категорија: Ознака:
Величина

52 cm (2-6 y), 54 cm (6-10 y)

Бренд

Пол

,

Возраст Величина/обем(цм)
9м-3г. 48-50
3-9г. 52-54
9-11г. 56-58
×
Возраст Величина/обем(цм)
9м-3г. 48-50
3-9г. 52-54
9-11г. 56-58