ЕСЕН/ЗИМА '23!

Капа Mini Rodini

49,85
14,95

SKU: 2376511675 Категорија: Ознака:
Величина

52/54, 56/58

Бренд

Пол

Возраст Величина/обем(цм)
9м-3г. 48-50
3-9г. 52-54
9-11г. 56-58
×
Возраст Величина/обем(цм)
9м-3г. 48-50
3-9г. 52-54
9-11г. 56-58