ЕСЕН/ЗИМА '23!

Капа Mini Rodini

45,87

SKU: 2376511760 Категорија: Ознака:

Дополнителни информации

Величина

52/54, 56/58

Бренд

Пол

,

Возраст Величина/обем(цм)
9м-3г. 48-50
3-9г. 52-54
9-11г. 56-58
×
Возраст Величина/обем(цм)
9м-3г. 48-50
3-9г. 52-54
9-11г. 56-58