ПРОЛЕТ/ЛЕТО '24!

Костим за капење Mini Rodini

74,40

Костим за капење од ECONYL® – рециклиран материјал. Прерамките на костимот се прилагодуваат, а тој е целосно обложен од внатрешната страна со материјал за заштита од УВ зрачење – 50+.

SKU: 2428010628 Категорија: Ознака: