ПРОЛЕТ/ЛЕТО '23!

Ремен Mini Rodini

21,07

Ремен изработен од рециклиран полиестер. Ременот е долг 75 цм со можност за прилагодување на должината.

На залиха

SKU: 1100005623 Категорија: Ознака: