ЕСЕН/ЗИМА '23!

Чизми Young Soles London

108,61
32,58

Oвој модел на хајкерс чизми е дополнет со крзно во горниот надворешен дел. Чизмите се закопчуваат во внатрешен патент, а го имаат препознатливиот лесен ЕВА ѓон.

Постава: Кожа
Надворешен ѓон: ЕВА/Кожа
Горен материјал: Кожа

SKU: HIKING BOOT WITH EVA SOLE_brown Категорија: Ознака: