ЕСЕН/ЗИМА '23!

Чорапи Mini Rodini

13,94
4,18

SKU: 2376010700 Категорија: Ознака:
Величина

24/27, 28/31, 32/35

Бренд

Пол

,

Величина Должина на стапало (цм)
20/23 12-14
24/27 14-16
28/31 16-18
32/35 18-21
×
Величина Должина на стапало (цм)
20/23 12-14
24/27 14-16
28/31 16-18
32/35 18-21