ЗА НАС

Kids Today е мултибренд продавница создадена со идеја да се понуди детска облека и обувки кои го отсликуваат детството во најдобро светло – еклектични, имагинативни, креативни, слободни…

Брендовите кои ќе ги најдете на оваа онлајн платформа се внимателно избрани да ги исполнуваат овие епитети, сите тие се посебни и необични на свој начин.

about us 03 За Нас

Но, она што е заедничко за сите нив е дека се произведени во најголем дел во Европа, од природни и рециклирани материјали, а одржливоста е една од најглавните грижи во процесот на производство кај секој од нив.

Kids Today нуди и брендови кои немаат масовна продукција и не спаѓаат во светот на брзата мода, туку се базираат на квалитет, долготрајност и уникатен дизајн.

На оваа веб страница ќе најдете облека, обувки и модни додатоци за деца од 2 до 14 години.

about us 03 За Нас

ВИЗИЈА

Безгрижно детство во облека која е удобна и која одговара на детските потреби.

МИСИЈА

Да понудиме внимателно избрани парчиња облека и обувки со висок квалитет и софистицирана изработка од одржливи материјали.