Piupiuchick

Брендот Piupiuchick постои од 2012 г. и доаѓа од Порто, Португалија – град и регион познат по развиената текстилна индустрија. Колекциите на Piupiuchick раскажуваат приказни низ разнобојност и разгирани принтови. Сите производи на Piupiuchick се дизајнираат и произведуваат во Португалија, во фер услови и од органски материјали.

Прикажувам 1–12 од 15 резултати