Petite Lucette

Petite Lucette e француски бренд за детска облека кој ја претставува во вистинско светло познатата француска естетика и чувство за стил. Секое парче е изработено со идеја да биде практично, лесно за комбинирање, а што е најважно сите колекции се направени од органски материјали и се Oeko-Tex сертифицирани. Едноставни кроеви, пастелни тонови и елеганција дури и кај детската облека.

Се прикажуваат сите 7 резултати