Bobo Choses

Bobo Choses e шпански бренд кој постои од 2008 г. и чија главна цел е да произведува облека која е забавна и овозможува бегство од секојдневната рутина на децата и родителите. Моделите на Bobo Choses се разиграни, изобилуваат со бои и текстури и не ги следат трендовите туку отвораат нов свет на имагинација кој е близок до децата и нивната природа. Дополнително, материјалите и начинот на кој се произведува облеката гарантира грижа за природата, која веќе станува обврска на секој од нас и одличен начин да ги научиме децата да се грижат за светот во кој живееме.

Прикажувам 1–12 од 65 резултати