A Monday in Copenhagen

A Моnday in Copenhagen е дизајниран во Копенхаген и направен со љубов и почит кон децата. Копенхаген е прекрасен. Затоа е всушност и  дел од името на брендот. Копенхаген е град како создаден за деца со многу искуства кои ги будат сетилата кај децата од сите возрасти. Тоа е метропола на неверојатни и инспиративни култури и хармонична симфонија на прекрасни бои, трендови и традиции. Секоја колекција се заснова на елементи од модата, новите трендови, функционалноста, движењето и внимателно дефинираниот универзум на бои што го прави A Моnday in Copenhagen нешто посебно. Стилот е уникатен, со детали што ја прават целата разлика.

Прикажувам 1–12 од 45 резултати