Достава

Доставата на производите на Кидс Тудеј ДООЕЛ Скопје ја врши компанијата Еко Логистик. Рокот на достава е до 5 работни денови. Курирската служба ги доставува пратките секој работен ден од 09:00 до 16:00 часот. Во тој временски период потребно е да обезбедите лице кое ќе биде присутно за преземање на пратката на адресата која што ја имате приложено. При преземање на пратката потребно е да се потпишете на испратницата која ќе ви ја приложи курирот. Доколку курирот не успее да ве пронајде на посочената адресата, тогаш повторно ќе се обиде телефонски да ве исконтактира на бројот кој го имате оставено при креирањето на нарачката и ќе може да се договорите за нов термин на испорака. Доколку и при вториот обид курирот не успее да ве пронајде тогаш пратката ќе биде вратена кај нас. Трошокот на испорака е обврска на Кидс Тудеј ДООЕЛ Скопје во првиот обид за достава. Доколку нарачката биде вратена од курирската служба поради неуспешен обид за контактирање на клиентот, а клиентот сака да ја добие истата, трошокот за испорака е на товар на клиентот.

Доставата чини 150 денари за пратки со вредност под 3500 денари.

За пратки со вредност над 3500 денари, доставата е бесплатна.