Young Soles London

Young Soles London e бренд за ексклузивни детски обувки кои се лесни и прилагодени на детското стапало. Изгледот на чевлите е ретро кул со доза на инспирација од различни музички или стилски правци. Обувките се дизајнирани во Лондон, а се произведени во Европа. Изработени се од кожа,
а ѓонот е направен од современи материјали соодветни за детските стапала кои се во развој. Моделите кои ги нуди Young Soles London во своите колекции се лесно адаптибилни на различни стилови и комбинации.

Прикажувам 1–12 од 20 резултати