We Are Kids

We Are Kids е француски бренд кој нуди облека разнобојна и разиграна облека со винтиџ елементи. Производите на We Are Kids се произведуваат во Португалија и Грција, а 90% од колкециите се направени од органски материјали. Материјалите исто така се плетат и ткаат во Европа во фабрики кои ги задоволуваат еко и општествените стандарди за свесно и рацинално користење на ресурсите.

Прикажувам 1–12 од 59 резултати