Tocoto Vintage

Tocoto Vintage е бренд создаден во 2011 год. во Тераса, мало место блиску до Барселона, со долга традиција на производство на текстил. Токму таму, и во Португалија се произведуваат сите производи на брендот. Колекциите на Tocoto Vintage се одликуваат со бохо винтиџ дизајн, уникатни и рачно изработени детали. Мисијата на брендот е децата да се чувствуваат посебно кога ги носат производите на Tocoto Vintage, а тие производи да бидат квалитетни и да траат долго.

Прикажувам 1–12 од 71 резултати