Mini Rodini

Mini Rodini e шведски бренд за облека, основан во 2006 год. од страна на илустраторката Касандра Родин инспириран од децата, нивната имагинација и чувството дека сé е возможно. Производите на Mini Rodini одговараат на детската игривост и имаат впечатлива естетика, но и квалитетот е подеднакво важен, што е особено важно за родителите. Во исто време, сите производи на брендот се произведени од материјали и на начин за што помал ефект на природата и опкружуавњето. Сите овие карактеристики го прават Mini Rodini еден од најуспешните скандинавски брендови со продажни места низ целиот свет.

Прикажувам 1–12 од 151 резултати