Little Cotton Cothes

Little Cotton Clothes e бренд создаден во Велика Британија, чии колекции се направени од едноставни, ретро и романтични креации. Направен е за деца со огромна имагинација, кои се слободни да бидат свои и да се чувствуваат удобно во облеката која ја носат. Облеката на Little Cotton Clothes се произведува во рачно во мали работилници во Португалија и Индија. Одржливоста и грижата за природата, но и за општеството е една од најважните карактеристики и за овој бренд – сите производи се направени од природни ткаенини, а вишокот материјали кои остануваат во производниот процес се донира за изработка на облека на социјално загрозени групи.

Се прикажуваат сите 11 резултати