Категорија Lifestyle

Нови брендови за безгрижно детство

H4A5217 LOW scaled scaled Нови брендови за безгрижно детство

Оваа сезона во нашите колекции додаваме уште неколку брендови кои произведуваат органска облека за деца и се стремат да го обезбедат најдобриот квалитет за оние кои најмногу ни значат. Станува збор за шпанскиот бренд Bobo Choses кој постои од 2008 г. и…

Playground Stories

17 scaled scaled Playground Stories

Новата кампања на Kids Today, Playground Stories, ги претставува летните колекции на нашите брендови кои изобилуваат со парчиња направени одлично да се вклопат во детската игра и желба за авантури.  Органски материјали кои се пријатни за носење дури и во најжешките денови,…

Лето во градот

tocoto vintage ss23 new collection 10 desk Лето во градот

Градовите добиваат посебна енергија во лето. Брзањето и рутината се менуваат и секојдневието станува порелаксирано. Време е за спонтан пикник или кино на отворено, посета на базен и бескрајни игри на улица.  Ноќи на бескрајни разговори и многу споделени тајни…

Ден на планетата Земја – 22 април

pexels akil mazumder 1072824 Ден на планетата Земја - 22 април

22 април е денот кога ја славиме планетата Земја и кога обрнуваме посебно внимание на сите нешта што можеме да ги направиме за да ги зачуваме нејзините природни ресурси, кои се толку важни и за нашето постоење. Има многу нешта кои…