Категорија Summer

Playground Stories

17 scaled scaled Playground Stories

Новата кампања на Kids Today, Playground Stories, ги претставува летните колекции на нашите брендови кои изобилуваат со парчиња направени одлично да се вклопат во детската игра и желба за авантури.  Органски материјали кои се пријатни за носење дури и во најжешките денови,…

Лето во градот

tocoto vintage ss23 new collection 10 desk Лето во градот

Градовите добиваат посебна енергија во лето. Брзањето и рутината се менуваат и секојдневието станува порелаксирано. Време е за спонтан пикник или кино на отворено, посета на базен и бескрајни игри на улица.  Ноќи на бескрајни разговори и многу споделени тајни…