Категорија Trends

Нови брендови за безгрижно детство

H4A5217 LOW scaled scaled Нови брендови за безгрижно детство

Оваа сезона во нашите колекции додаваме уште неколку брендови кои произведуваат органска облека за деца и се стремат да го обезбедат најдобриот квалитет за оние кои најмногу ни значат. Станува збор за шпанскиот бренд Bobo Choses кој постои од 2008 г. и…

Ден на планетата Земја – 22 април

pexels akil mazumder 1072824 Ден на планетата Земја - 22 април

22 април е денот кога ја славиме планетата Земја и кога обрнуваме посебно внимание на сите нешта што можеме да ги направиме за да ги зачуваме нејзините природни ресурси, кои се толку важни и за нашето постоење. Има многу нешта кои…

Нови технологии за подобра иднина

pexels polina tankilevitch 3735641 Нови технологии за подобра иднина

Онлајн платформата KidsToday e направена со цел да понуди брендови кои се многу поразлични од она што може да се најде на нашиот пазар. Уникатниот дизајн и изработка се секако едни од квалитетите кои ги издвојуваат,  но фактот што сите…