Полиса за колачиња

Ефективна дата: 11-Mar-2023
Последно ажурирано: 11-Mar-2023

Што се колачиња?
Како ги користиме колачиња?
Видови колачиња што ги користиме
 
Управувајте со поставките за колачиња

Cookie Settings

Можете да ги промените вашите параметри за колачиња во секое време со кликнување на горното копче. Ова ќе ви овозможи повторно да го посетите банерот за согласност за колачиња и да ги промените вашите преференции или веднаш да ја повлечете согласноста.

Покрај ова, различни прелистувачи обезбедуваат различни методи за блокирање и бришење колачиња што ги користат веб-страните. Можете да ги промените поставките на вашиот прелистувач за да ги блокирате/бришете колачињата. Подолу се наведени врските до документите за поддршка за тоа како да управувате и бришете колачиња од главните веб-прелистувачи.

Chrome: https://support.google.com/accounts/answer/32050

Safari: https://support.apple.com/en-in/guide/safari/sfri11471/mac

Firefox: https://support.mozilla.org/en-US/kb/clear-cookies-and-site-data-firefox?redirectslug=delete-cookies-remove-info-websites-stored&redirectlocale=en-US

Internet Explorer: https://support.microsoft.com/en-us/topic/how-to-delete-cookie-files-in-internet-explorer-bca9446f-d873-78de-77ba-d42645fa52fc

Ако користите кој било друг веб-прелистувач, посетете ги официјалните документи за поддршка на вашиот прелистувач.