ПРОЛЕТ/ЛЕТО '24!

Шорцеви Mini Rodini

44,74

Спортски шорцеви изработени од рециклиран полиестер.
Шорцевите имаат и внатрешен дел (шорц).

SKU: 2423012475 Категорија: Ознака: