ПРОЛЕТ/ЛЕТО '23!

Чорапи – Tocoto Vintage

7,46

SKU: S70423 Категорија: Ознака:

Дополнителни информации

Величина

25-27, 34-36

Пол

Бренд

Величина Должина на стапало (цм)
20/23 12-14
24/27 14-16
28/31 16-18
32/35 18-21
×
Величина Должина на стапало (цм)
20/23 12-14
24/27 14-16
28/31 16-18
32/35 18-21