ПРОЛЕТ/ЛЕТО '23!

Маица Tocoto Vintage

Original price was: 43,77€.Current price is: 21,88€.

Едноставна и лесна маичка за толите, летни денови и бескрајни игри. Направена од 100% органски памук.

SKU: S51423 Категорија: Ознака:
Величина

2-3y (92-98 cm), 4-5 (104 -110 cm), 6-7 (116 – 122 cm), 8-9 (128-134 cm), 10-11 (140-146 cm)

Пол

Бренд

Возраст Висина (цм) Гради (цм) Половина (цм) Колкови (цм) Должина на ногата (цм)
2-3г. 92-98 55 50 59 40
4-5г. 104-110 56 52 62 47.5
6-7г. 116-122 58 54 66 54.4
8-9г. 128-134 60 56 70 61.5
10-11г. 140-146 62 57 76 68,5
×
Возраст Висина (цм) Гради (цм) Половина (цм) Колкови (цм) Должина на ногата (цм)
2-3г. 92-98 55 50 59 40
4-5г. 104-110 56 52 62 47.5
6-7г. 116-122 58 54 66 54.4
8-9г. 128-134 60 56 70 61.5
10-11г. 140-146 62 57 76 68,5