ПРОЛЕТ/ЛЕТО '23!

Здолниште Tocoto Vintage

Original price was: 58,84€.Current price is: 29,42€.

Мини здолниште направено од тексас во боја. Изработено од BCI памук (органски материјал со сертификат за потекло и третирање на материјалот).

SKU: S32123 Категорија: Ознака:
Величина

2-3 (92-98cm), 4-5 (104-110 cm), 6-7 (116-122 cm), 8-9 (127-134 cm)

Пол

Бренд

Возраст Висина (цм) Гради (цм) Половина (цм) Колкови (цм) Должина на ногата (цм)
2-3г. 92-98 55 50 59 40
4-5г. 104-110 56 52 62 47.5
6-7г. 116-122 58 54 66 54.4
8-9г. 128-134 60 56 70 61.5
10-11г. 140-146 62 57 76 68,5
×
Возраст Висина (цм) Гради (цм) Половина (цм) Колкови (цм) Должина на ногата (цм)
2-3г. 92-98 55 50 59 40
4-5г. 104-110 56 52 62 47.5
6-7г. 116-122 58 54 66 54.4
8-9г. 128-134 60 56 70 61.5
10-11г. 140-146 62 57 76 68,5