ПРОЛЕТ/ЛЕТО '23!

Јакна Mini Rodini

7.380ден
2.214ден

Лесно полнета безбол јакна, изработена од 100% рециклиран полиестер.

SKU: 2321010223 Категорија: Ознака:

Јакната е водоотпорна со BIONIC-FINISH® ECO облога без опасни хемикалии како флуоројаглероди, формалдехид и парафин.

Величина

4-5 (104 -110 cm), 6-7 (116-122 cm), 8-9 (128-134 cm)

Бренд

Пол

Возраст Висина (цм) Гради (цм) Половина (цм) Колкови (цм) Должина на ногата (цм)
2-3г. 92-98 55 50 59 40
4-5г. 104-110 56 52 62 47.5
6-7г. 116-122 58 54 66 54.4
8-9г. 128-134 60 56 70 61.5
10-11г. 140-146 62 57 76 68,5
×
Возраст Висина (цм) Гради (цм) Половина (цм) Колкови (цм) Должина на ногата (цм)
2-3г. 92-98 55 50 59 40
4-5г. 104-110 56 52 62 47.5
6-7г. 116-122 58 54 66 54.4
8-9г. 128-134 60 56 70 61.5
10-11г. 140-146 62 57 76 68,5