ПРОЛЕТ/ЛЕТО '23!

Очила за сонце Mini Rodini

33,88

Очила за сонце инспирирани од модата во 70-тите. Со поларизирани леќи со облога против гребење и 100% заштита од UVA/UVB.

This item is not available at this time due to pending orders. Check back in 20 минути to see if items become available.

SKU: 1000014913 Категорија: Ознака:

Ширината на рамката е 13,2 см, а должината на слепоочниците е 12,3 см. Препорачаната возраст за очилата за сонце е помеѓу 5-10 години, но може да варира.

Бренд

Пол