Категорија New collections

Нови брендови за безгрижно детство

H4A5217 LOW scaled scaled Нови брендови за безгрижно детство

Оваа сезона во нашите колекции додаваме уште неколку брендови кои произведуваат органска облека за деца и се стремат да го обезбедат најдобриот квалитет за оние кои најмногу ни значат. Станува збор за шпанскиот бренд Bobo Choses кој постои од 2008 г. и…