Playground Stories

Новата кампања на Kids Today, Playground Stories, ги претставува летните колекции на нашите брендови кои изобилуваат со парчиња направени одлично да се вклопат во детската игра и желба за авантури. 

Органски материјали кои се пријатни за носење дури и во најжешките денови, удобни обувки и современ дизајн инспириран од фантастичниот свет на децата.

Модели: Ања, Андреа, Нина, Јана, Марко и Олег

Фотограф: Роберт Божиновски

Локација: Детска градинка Пиколини

19 Playground Stories